Velikonoční dekorace

Dekorací doma máme myslím, tak akorát. Nejsem zastánce lapačů prachu, ale pokud jde o svátky a podobné příležitosti, ráda náš dům zdobím dalšími dekoracemi. Žijeme v domě s dětmi, tak máme rádi pestrost a hravost i v našich dekoracích.

IMG_1250_small

O Velikonocích nesmí chybět živé květiny, větvičky a co nejvíce přírodních materiálů při výrobě věnečku nebo zdobení truhlíků na oknech.

IMG_1202_small

Dřevěné ozdoby najdete i v našem obchůdku, zejména v sekci Velikonoce. Některé jsou ryze velikonoční, jiné můžete využít po celý rok. Snažíme se o originální tvary, detailně propracované návrhy a samozřejmě, jako u všeho, co u nás zakoupíte, je naším cílem se i odlišovat od široké nabídky na trhu.

Velikonoční výzdobu si od nás doladíte výřezy z topolové překližky nebo z buku. Bukové působí vznešeně a luxusnějším dojmem, topolové jsou něžné a velmi lehké.

IMG_1285_small

Našimi dekoracemi si ozdobíte větvičky, okna, truhlíky nebo si je můžete i ze zadní strany podlepit a přichytit na zrcadlo či sklo. Např. naši jarní ptáčci vypadají na zrcadle krásně.

IMG_1194_small

Aby Vaše velikonoční výzdoba mohla být ještě bohatší a zajímavější, vyrábíme dřevěné velikonoční výřezy k dalšímu tvoření jak pro děti, tak pro dospělé.

Tvoření s dětmi o Velikonocích je zábavné, děti baví a vzniknou laskavá dílka, ze kterých mají radost jak samotné děti, tak např. i babičky, které si velikonoční výzdobu od vnoučat rády vystaví a pochlubí se jí. Pokud chcete tvořit právě s dětmi, nenechte si ujít naše obrázky s jarními motivy, jejichž vymalování děti přímo nadchne. Vybírat můžete ZDE jak jednotlivé motivy, tak i celé sady obrázků z topolové překližky.

IMG_1261_small