Darování peněz

Několikrát za rok se každý z nás setkává se situací, kdy vymýšlíme dárek pro někoho blízkého z rodiny, přátele nebo pro kolegu z práce. A často si lámeme hlavu nad tím, čím potěšit. Čím dál častěji se setkáváme na svatbách, narozeninách apod. s tím, že si oslavenec přeje případně finanční dar, se kterým naloží dle svého. A vlastně - proč ne?!

Když už ale darovat peníze, tak je fajn, pokud si s tím dárce trochu pohraje a peníze předá s vtipem a originálně.

V naší dílně vznikají různé motivy přání k narozeninám, svatbě, narození dítěte apod., do kterých lze vložit peníze, poukázky, kartičky... Celou naši aktuální nabídku najdete ZDE.

Bez názvu (160 × 180 px) (300 × 600 px) (480 × 300 px)

Vyrobíme pro Vás dřevěné desky, do kterých bankovku vložíte a pak je úhledně zavážete připravenou stuhou. Abychom Vám vše ještě více ulehčili, pošleme Vám připravené přání i včetně papírové krabičky s výplní. Text, který na dřevěné dárkové obálce na peníze bude gravírovaný, je na Vás. Na všem se umíme domluvit. Pokud by se Vaše sdělení nevešlo na místo k tomu určené, neváhejte nás kontaktovat a využijeme i zadní nebo vnitřní stranu desek... Vše k Vaší spokojenosti.

Bez názvu (600 × 300 px) (200 × 300 px)

V nabídce najdete několik motivů krabiček na peníze určených pro novomanžele ke svatbě, pro rodiče k narození dítěte, k narozeninám apod. Pokud máte své konkrétní přání, spojte se s námi a rádi nabídku rozšíříme i o něco dalšího:-)

4_1