Jak darovat peníze ke svatbě

PENÍZE JAKO SVATEBNÍ VÁM POMŮŽEME ZABALIT RAZ DVA

Darování peněz jako svatební dar je běžné, často novomanželi i vítané a v neposlední řadě i relativně jednoduché pro dárce. Nemusíte nic vymýšlet a novomanželé si pořídí to, co sami chtějí nebo potřebují.

 2_3

Když už to ale má být svatební dar, bylo by hezké, pokud by peníze byly darovány vkusnou a/nebo vtipnou formou. Lidé si často lámou hlavu nad tím "Jak darovat peníze ke svatbě". V naší malé dílničce vnikají různá pouzdra a dřevěné obálky na předání peněz pro novomanžele. Nabídku stále rozšiřujeme a dokonce se necháme rádi inspirovat i Vašimi nápady, tak pokud máte svoji představu, sdělte nám a ji a rádi se zhostíme nové výzvy:-)

5_1

Nechte se inspirovat, vymyslete si svůj text, osobní, vtipný, jednoduchý... přesně takový, jaký chcete Vy a my Vám jej na dřevěné pouzdro, které je zároveň i přáním, nagravírujeme.

5_3

Nejvíce oblíbené pouzdro na peníze pro novomanžele v naší nabídce, je lahev svatebního cuveé. Z přední strany (odklápěcí) je etiketa se jménem novomanželů a ze zadní strany může být jakýkoliv text... My sami jsme jej využili pro darování kamarádům na svatbě, tak náš nápad nabízíme i Vám jako základní verzi (kterou si samozřejmě můžete změnit)...

 

25

Jako další alternativy Vám nabízíme např. níže uvedené možnosti. Samozřejmě i jakékoliv jiné pouzdro za naší nabídky umíme na Vaše přání upravit tak, aby mohlo být využito pro darování peněz novomanželům.