Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Vánoční tvoření s dětmi

Advent a předvánoční čas jsou jako stvořené pro příjemné chvíle strávené s rodinou. Pokud máte doma malé děti nebo vnoučátka, je toto období o to kouzelnější. Kromě pečení cukroví, psaní dopisu Ježíškovi děti nadchnete společným adventním tvořením.

Vánoční tvoření s dětmi je kouzelné, děti jsou nadšené a čekání na Ježíška si tím krásně zkrátí. Navíc si vyrobí ozdoby nebo jiná dílka, kterými si dozdobíte domácnost, stromeček nebo dětský pokojíček.

Sama mám doma malého školáka a školkačku, se kterými si tento čas náramně užíváme a vánoční tvoření s dětmi u nás začíná už v průběhu listopadu.

V nabídce pro vánoční tvoření s dětmi najdete velkou spoustu různých motivů výřezů z překližky, které přímo vybízejí k dalšímu tvoření. Kromě jednotlivých obrázků nabízíme i malé sady pro vytvoření např. vánočního skřítka, 3D stromečku apod.

Na dřevo se krásně maluje barvami, fixami i pastelkami. Naše obrázky ze dřeva můžete použít pro dozdobení nebo jako samostatné vánoční ozdobičky. Kromě dřevěných obrázků si nenechte ujít také filcové drobné ozdůbky, kterými si ozdobíte např. náš dřevěný vánoční stromeček apod.

Abyste si nakoupili vše na jednom místě, nabízíme i řadu výtvarných potřeb jako kvalitní fixy, barvy, třpytky, lepidla. Nejvíce se nám pro lepení dřeva, filcu i papíru osvědčilo lepidlo Herkules, ale je to jen naše zkušenost...

Přejeme Vám příjemné adventní tvoření s dětmi a ať si čas předvánoční co nejlépe užijete s těmi, se kterými Vám je nejlépe.

A nezapomeňte, že naše výřezy z překližky nejsou jen s vánočními motivy. Vánoční tvoření s dětmi je krásné, ale neméně rádi tvoří děti po celý rok... Vyberte jim třeba sadu obrázků s různou tematikou (hasiči, zoo, princezny....)