Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Jak darovat peníze k Vánocům

Přemýšlíte, jak darovat peníze k Vánocům? Peníze pod stromečkem potěší, ale může Vám připadat, že jako dárek je to nevhodné... Někdo má z darování peněz k Vánocům pocit, že je to nevhodné, protože by si dárce měl dát s vymýšlením dárku větší starost než jen zabalit bankovky do obálky.

Naše vánoční obálka na peníze tento blok a ostych hravě vyřeší. Peníze vložené do vánoční obálky na peníze splní svůj účel, udělají radost a přitom bude i jasné, že jste si na dárku dali záležet.

Vánoční obálky na peníze nabízíme v různých variantách motivů.

Vybrat si můžete obálky, do kterých peníze schováte a než obdarovaný rozváže stuhy, netuší, co na něho čeká. Tyto obálky jsou ideální i pro darování poukázek, vstupenek apod.

Dále si můžete objednat i vánoční obálky na peníze, u kterých jsou peníze vidět na první pohled... Velmi oblíbené jsou obálky na peníze na milión korun. Bankovky šikovně do pouzdra na peníze poskládáte tak, aby číslice ukazovala milión korun.

Další variantou jsou obálky, ve kterých jsou bankovky vidět, ale nejste "svázáni" potřebou poskládat milión.

Rádi si pro své blízké k Vánocům vybíráte i obálky na peníze, které se hodí také na narozeniny, ke kolaudaci apod. Celou nabídku všech obálek na peníze najdete ZDE.

Velmi rádi Vám na vaše vybrané pouzdro nagravírujeme text, který si budete přát. Nějaké osobní přání, na co jsou zamýšlíte peníze pro obdarovaného využít atd.

Každá naše vánoční obálka na peníze je ručně dobroušena, zakončena, zabalena do papírové krabičky vystlané dřevitou výplní vč. stuhy.

Rádi Vám vyjdeme vstříc a vyrobíme Vám obálku na peníze i s motivem, který zatím v nabídce nemáme. Neváhejte nás kontaktovat.

Teď už víte, jaké máte možnosti jak darovat peníze k Vánocům a nezbývá, než si vybrat vánoční obálky na peníze, které se budou nejvíce líbit právě Vám.