Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Dřevěné hračky

Jako maminka osmiletého kluka a pětileté holčičky mám za osm krásných let  mateřství zkušenost s velikou spoustou různých hraček.

Děti postupně dostávaly od nás i prarodičů různorodé hračky. Sledovala jsem, jak si hrají, co je baví, jak která hračka na ně jak působí... a přitom si vytvořila jasný obrázek o tom, které hračky mají větší smysl a které hračky děti baví déle než jiné.

Jednoznačně u nás vedou dřevěné hračky, stavebnice a puzzle.

5_1

9_1

Syn miluje vláčky, dodnes si staví vláčkodráhy přes půl pokojíčku. Vím, že nemalé investice do dřevěných kolejí, mašinek a dep se vyplatily. Dcera tráví svůj čas hraním s dřevěným domečkem pro panenky, dřevěnými malými panenkami, které pro ni představují celou naši širší rodinu a je vtipné někdy poslouchat, jaké dialogy si panenky mezi sebou říkají... Pěkné zrcadlo nám, rodičům, nastavuje:-) Obě děti od mala baví stavět puzzle a různé domečky z dřevěných kostek a dřevěných stavebnic.

1_1

Samozřejmě mají i plastové panenky, autíčka apod., ale dřevo je dřevo a podíl hry s nadčasovými dřevěnými hračkami je výrazně převyšující.

I toto je důvod, proč jsem se rozhodla, že se pustím do prodeje dětských dřevěných stavebnic, hraček a her. Všechny hračky a hry, které zakoupíte u nás, plní přísné normy pro kvalitní a bezpečné hračky a při výběru se řídím zkušeností a vybírám zboží, které je kvalitní a děti s ním stráví příjemný čas hraní.

Pro nejmenší děti jsem zařadila do nabídky spoustu krásný zatloukaček, provlékaček a dalších dřevěných motorických hraček pro batolata.

10_1

Nechejte děti hrát si s kvalitními dřevěnými hračkami, skládat precizně vyrobené a krásně ilustrované puzzle a stavět si stavby z dřevěných stavebnic.

Děkuji, že si nakoupíte hračky u nás a pomůžete tím i k dalšímu rozvoji obchodu s kvalitními hračkami pro děti.