Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Jak darovat peníze jako svatební dar

DARUJTE PENÍZE NOVOMANŽELŮM ORIGINÁLNĚ

Doba broušených váziček, skleniček, jelenů, obrazů a dalších lapačů prachu je naštěstí dávno pryč a jak novomanželé, tak pozvaní hosté si mohou oddychnout při shánění daru novomanželům.

Není výjimkou, že budoucí manželé vyjádří své přání, že by rádi jako svatební dar dostali peníze. Spokojenost bude na obou stranách. Novomanželé si koupí, co potřebují nebo po čem touží a hostům ubyde starost s vymýšlením a nákupy.

Ale ruku na srdce... Předat peníze jen v obálce se málokomu jeví jako dostatečně adekvátní vzhledem ke slavnostní situaci. Hosté mohou vymýšlet všelijaké srandovní a vtipné předávky, nejednou se trefí i do vkusu. Jen pozor, ať třeba darovaným kýblem pětikorun nepřiděláte novomanželům víc starostí!

5_1

Nabízíme Vám originální, rychlé a vkusné řešení!

 

 

 

Jednoduchá, líbivá a i na památku snadno uschovatelná jsou naše dřevěná dárková pouzdra na peníze. Vybírat můžete ZDE z různých motivů, vymýšlet si vlastní text, změnu barev, stuh... Rádi vyjdeme vstříc, co nám síly stačí! A zatím stačily na vše :-)

Zpravidla odesíláme dárkové obálky na peníze obratem a stíháme tedy i celkem šibeniční termíny. Pokud máte pocit, že nestihneme, za zeptání nic nedáte! Možná příjemně překvapíme!

 

Námi vyráběná dárková pouzdra na peníze pro novomanžele odesíláme balená v kraftové krabičce s dřevitou výplní a připravenou stuhou. Peníze vložíte dovnitř, svážete a uložíte zpět do krabičky, ve které dárek novomanželům předáte.

 

Máte nějaké dotazy či přání? Bude rádi, když se na nás obrátíte!

4_1