Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Dřevěné obálky na peníze

JAK ELEGANTNĚ DAROVAT PENÍZE?

Dřevěné obálky na peníze jsou čím dál oblíbenější způsob, jak dárkově a vkusně předat bankovky. Moc nás těší, že se právě naše obálky na peníze staly takovým hitem a baví nás vymýšlet další varianty. Těšíme se z každé krásné recenze od našich spokojených zákazníků.

Bez názvu (160 × 180 px) (300 × 600 px) (480 × 300 px)

Všechny naše aktuálně nabízené dřevěné obálky na peníze najdete ZDE, kde si je můžete rovnou i objednat.

5_16_17_18_1

 

Darovat peníze je praktické, protistranou často vítané a když je navíc hezky zabalíte do dřevěné obálky, Váš dárek dostane nový rozměr. Do našich dřevěných obálek na peníze nemusíte vkládat jen bankovky, ale velmi dobře poslouží i k zabalení lístků do divadla, poukázek apod.

 3_3

Námi navrhované a vyráběné obálky na peníze jsou zhotoveny pomocí laseru a využíváme k jejich výrobě zejména kvalitní překližku, HDF desku, silný papír a extra tenkou flexi překližku. Každý náš výrobek je ručně dobroušen, lepen, některé dokonce i ručně domalovány akrylovými barvami.

Většina našich pouzder na peníze odchází k našim zákazníkům zabalených v kraftové krabičce s dřevitou výplní a v té je lze i následně předat obdarovanému. Snažíme se Vám Vaši práci s přípravou dárku co nejvíce zjednodušit.

9_2

Rádi připravíme i obálky na přání, s textem, logem apod. Neváhejte nás kontaktovat, pokud byste měli zájem o spolupráci většího rozsahu nebo třeba chtěli jen něco originálního pro kamaráda! Oslovit nás můžete na e-mailu info "zavináč" pandatel.cz.