Sleva 13% na GOKI a HOLZTIGER s kódem DENDETI

Dřevěné přívěsky pro školáky

Syn šel loni do první třídy a poprvé jsem zažila nakupování školních pomůcek dle seznamu. A byly tam i jmenovky na školní čip a klíček...

Dřevo byla jasná volba a v hlavě se mi zrodilo zadání, že přívěsek má být jednoduchý, příjemný na dotek a mělo by se na něho snadno gravírovat.

Naše visačky jsou cenově dostupné, vyrobené z masivního buku a gravír na nich pěkně vyniká.

5

Jako maminka malého školáka jsem přívěsky ocenila i pro označení školního čipu, šatního klíčku mého syna a vytvořila vlastně takové školní jmenovky. Dřevěný přívěsek lze použít i k penálu, na batůžek apod. Jak už asi víte, našeho syna zajímají hlavně vláčky...

1

Vy si ale můžete vybrat z různých motivů z mé nabídky (dětské najdete zde) nebo dokonce zvolit i variantu s vlastním obrázkem či logem a vyrobím Vám visačku úplně na přání.

U většího odebraného množství stejných visaček navíc nabízím množstevní slevy. Často s radostí vyrobím přívěsky pro celou třídu nebo skupinu na památku. Děti i dospělí si naše visačky oblíbili a rádi se pro další vracejí.

2

Za velice přijatelnou cenu můžete mít třeba drobný talisman, malý dáreček, na kterém vyjádříte své emoce nebo si našimi visačkami prostě jen označíte klíče od různých místností v domě.

3

Jako zajímavý tip je možnost využití těchto visaček při balení dárků (k narozeninám, o Vánocích) - visačky poslouží jako jmenovky na balíčku a zároveň i zůstanou pro další radost.

Ještě zbývá doplnit, že přívěsky jsou bez povrchové úpravy. Jsou pěkné i ošetřené přírodními oleji, ale s ohledem na to, že je děti často nosí zavěšené na šňůrce na krku, raději je neolejuji, aby nedošlo k umaštění oblečení.